VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kräksjukan är här!

Förra året slapp vi faktiskt allt som hette kräksjukor men nu, nu har den åter kommit. Moa har varit lite halvkass men värst var det för Charlie igår och under natten. Han kräktes och kräktes, ville ha vatten men kräktes bara mer och ja, det är inte roligt att se sina barn på det viset. Stackarn! Idag tog han lång sovmorgon och har även vilat mitt på dagen (vilket bara sker när han är sjuk) så han känns ändå okej nu. Han har inte fått i sig så mycket mat förvisso men inga kräkningar och inga diarréer. Skönt!

Bara att hålla tummarna för att varken jag eller Kristoffer åker på skiten!

Tidigare under gårdagen var han i alla fall stolt och nöjd efter sitt tandläkarbesök och shoppingturen.

20180219_110843(0)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!