VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hur ska vi lösa sommaren?

Det är så mycket att tänka på inför sommaren så jag blir alldeles snurrig i huvudet. Dels vill jag spara min semester lite och jag vill inte heller ta ut föräldradagar (förlorar mycket på det). Jag jobbar ju dessutom bara 2-3 dagar i veckan så jag är mest ledig tycker jag. Sedan ska barnen vara hemma medan förskolan är stängd i juli. Kris ska dessutom fördela sin semester för att täcka hemvärnsövningarna nu i vår och sedan i höst, vilket betyder att han inte kan ta hur mycket som helst i sommar heller. Dessutom får jag välja om jag vill jobba som vanligt eller gå upp i tid över sommaren och där har vi också en del för- och nackdelar.

Som en ytterligare prick över i:et har vi också att vi båda behöver vara med på inskolning på nya förskolan strax efter semestern samt att vi ska till Astrid Lindgrens värld! Det kan också bli så att mitt schema förändras i sommar, vilket stressar mig lite men men..

Puh, ni hör ju! Vilka problem ;)

20160723_173500


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2018-02-12 on 22:39 Svara

    Ja det eviga sommarpusslanet, det är ine alls bara fördelar med det

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!