VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Byte av förskola

I och med vår flytt ska ju barnen byta förskola, vilket är lite synd. Vi trivs så himla bra med att ha barnen där de är nu men det är ju inte vettigt att köra dem den biten dagligen för det! Så därmed fick ju allt funderande kring förskola börja om på nytt. Inför Charlies start 2016 skrev jag ju en del om det. Vissa tycker det viktigaste är närheten till hemmet, andra tycker det är viktigt med gården eller att maten görs på förskolan eller liknande.

I närheten av vår blivande bostad finns 4 förskolor. De har lite olika inriktningar och är lite olika stora men i grund och botten är de likvärdiga, alla fyra. Till slut valde vi att ta den som mannen gått på som barn. Vi har hört mycket gott om den och förskolan blev dessutom renoverad för ett par år sedan. Det är en härlig liten promenad dit och de gör maten på plats till barnen. Det blir nog kanon! Som andraval har vi en helt nybyggd förskola som öppnat nu i februari.

Jag hoppas att vi kan få besked i lagom tid men barnen går kvar på den de har nu fram tills åtminstone början av augusti. De har ju förtur för överflyttning med och det kanske gör något?

crayons-1445053_1920


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!