VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

IKEA Duktig – DIY

Förra året bestämde vi oss för att köpa ett leksakskök till Moa i julklapp. Det var väl egentligen aldrig några alternativ på tal utan vi köpte ett DUKTIG från IKEA och hade som plan att fixa till det. Ursprungsköket tycker jag är lite trist och jag har sett att många gjort om dessa så varför inte? Dock lyckades vi inte få till detta förrän i mellandagarna.

Vi började med att klä in själva bänken i en marmormönstrad, självhäftande kontaktplast. Den vi använde oss av köpte jag på Panduro för 89,90:-. Kristoffer hade sedan tidigare sandpapprat alla delar som ej var vita och målade dem sedan i en mintgrön nyans.

Jag hade också lite planer på att spraymåla detaljerna (handtag, kran osv.) men vi hoppade till slut över det och blev nöjda med det färdiga resultatet ändå!

I köket nedan till vänster ser ni kastruller och köksredskap från IKEA, glasstrutar från Bloomingville, pitabröd från Hape och leksaksmat från Viga.

ikeaduktig


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!