VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Gott nytt år!

Hallå på er! Hur mår ni idag? Hade ni en trevlig nyårsafton? Vi brukar aldrig firafira nyårsafton eftersom en av oss alltid jobbar men igår var vi båda lediga. Vi fortsatte dock på fira-hemma-med-familjen-temat, beställde lite god mat och kikade på fyrverkerierna tillsammans med lilleman. Han lyckades faktiskt hålla sig vaken till kl 1 (!!) utan middagsvila, galet. Vi spelade även nyårsbingo och myste i soffan.

Idag åkte vi hem till mina föräldrar och lämnade barnen. Jag jobbar både i natt och natten därefter och eftersom de inte går tillbaka till förskolan förrän nästa vecka fick vi lösa det såhär men det blev ju bra det också. Det är lite märkligt att sitta här hemma utan barn nu dock men vi lär ju sova som gudar.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLESAMMANS!

20171231_165321 20171231_16533320171231_235514


Annons

Kommentarer


  1. CIssi 2018-01-02 on 19:30 Svara

    Låter som en riktigt mysig nyårsafton och hoppas starten på året blivit lika bra ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!