VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nytt från Washologi

För ett par veckor sedan fick jag hem lite tvättmedel, sköljmedel och linnevatten från Washologi. Jag har nu provat dessa hemma under en period så jag tänkte ge ett litet utlåtande.

Det milda tvättmedlet samt mjukmedlet ni ser nedan på bilden är parfymfria samt anpassade för små och känsliga personer. Jag har därför använt det på barnens tvätt och det har fungerat kanon! Tvätten känns ren och fräsch samt får en väldigt mjuk och härlig känsla efteråt. Inte för att det har något att göra med funktionen men flaskorna är dessutom estetiskt tilltalande.

Vad gäller linnevattnet har vi använt det på våra kläder. Det har en god doft men man får passa sig så att man inte tar för mycket av det. Det blir nämligen som en liten beläggning på kläderna då och det känns inte så fräscht. Men håller man sig bara till normala mängder är det ett effektivt sätt att fräscha upp kläderna.

Produkterna lever upp till vad de lovar men samtidigt är jag negativt inställd till priset. 750 ml kostar mellan 149-169:- när tvättmedlet jag annars köper ligger på 28,90:- för 800 ml. Washologi har förvisso stort miljötänk och hög kvalitet men en sådan prisskillnad känns inte riktigt rimlig.

I samarbete med Washologi.

20170924_153642


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!