VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kladdfian Moa

Jag skrev ju om ett charmtroll igår och här kommer ett annat! Moa älskar verkligen att äta själv men det har ju en tendens att bli kladdigt. Inget ovanligt, hon är trots allt ett barn, men ibland känns det lite hopplöst. Dusch varje dag går ju inte heller! Nåväl, huvudsaken är väl att hon är nöjd och det brukar hon ju bli med lite käk i magen.

moakladd


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 2017-10-29 on 19:09 Svara

    När mina var små duschade jag dem varje dag. Julie kräktes nämligen hela tiden! Som tur är har de inte torr hy, så för oss funkade det. Då fick man inte så mycket ångest vid kladd heller.

  2. Jennifer 2017-11-10 on 19:03 Svara

    Men vilken sötnos! Haha det där med kladd är ju en härlig faktor i småbarnsförälderns liv. Vår ettåring brukar också se ut sådär efter i stort sett varje måltid och som sagt så får det ju bli ett bad om dagen 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!