VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sista köksuppdateringen

Så var det äntligen dags för den sista uppdateringen om köket! Täckskivor och silikon är nu uppe och väggen är målad så köket är 99,5% färdigt. Det som fattas syns inte ens på bilderna så jag tänkte att jag visar er det färdiga resultatet nu. Tyvärr har ju lite bilder försvunnit så jag hittar inte före-bilden men ni kanske minns något? Det är i alla fall en otroligt stor skillnad!

Den svarta väggen är en griffeltavlevägg med magnet under. Vi får se hur bra den håller men huvudidén var ju griffeltavlan så vi är nöjda om det funkar! Innan hade vi ju svart kakel och nu är det grått. De gamla luckorna var vattenskadade åt alla håll och vi hade ingen ”vitrindel”. Micro och ugn sitter numera i ett högskåp och ja, lite förändringar har det blivit. Vi är jättenöjda och väldigt glada över att slippa byggstöket nu.

IMG_20171019_213828_747


Annons

Kommentarer


  1. Netti Starby 2017-10-23 on 21:08 Svara

    Oj vilket fint kök! :-D Kramis

  2. Mirre 2017-10-23 on 21:52 Svara

    Ser ut som ett jättefint kök

  3. sara 2017-10-24 on 12:51 Svara

    Vad fint! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!