VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Högskoleprovet och utekäk

Igår var det då dags för mig att skriva mitt första (och förhoppningsvis enda!) högskoleprov. Provet var på högskolan här i Borås och där hittar jag ju fortfarande så det var inga bekymmer att komma till rätt sal i rätt tid. Det var tre delar innan lunch och två efter och man kände sig rätt så mör i kroppen efter en sådan dag kan jag säga.

Till lunch unnade jag mig en LCHF-burgare på Tant Grön. Det var massor av märkliga saker på tallriken och även saker jag inte tyckte hörde hemma där (picklad rödlök, verkligen?) men i det stora hela var det gott och jag var mätt och belåten efter den lunchen.

På onsdag eftermiddag kommer facit så då får vi se hur det gick!

IMG_20171021_132057_693


Annons

Kommentarer


  1. Netti Starby 2017-10-22 on 14:02 Svara

    Åh vad gott det ser ut! :-D Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!