VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Varför inte en kryssning?

I skrivande stund har jag ju semester från jobbet, men har i stället valt att lägga den på min praktik vilket innebär att jag ändå jobbar – till och med i samma hus. Jaja, det var ett eget beslut så ingenting att klaga över och dessutom är ju praktiken hemskt rolig men man längtar ju efter lite riktig semester.

Varför inte en kryssning liksom? Det har vi pratat om i familjen i flera år men än så länge har det inte blivit av. Bara känslan av att åka någonstans, packa väskan, ha något att se fram emot och så är ju guld värt men det skadar ju inte att även hamna i någon intressant stad, till exempel Oslo, Tallinn eller Vilnius. Jag har inte besökt någon av städerna förut men jag är helt övertygad om att de allihop har något att komma med, att locka med och något för oss att se.

Just Baltikum vet man ju inte så mycket om, eller i alla fall inte jag, men bilder jag har sett därifrån har gjort mig riktigt nyfiken. Mysiga städer med gamla byggnader är något som lockar mig i alla fall och säkerligen många fler. Jag har en vän som varit där det senaste året och hon verkade väldigt nöjd med resan, vilket såklart har fått mig ytterligare nyfiken.

När man tänker på kryssningar brukar det väl oftast bli exotiska, kryssningar till Karibien och så vidare. De kryssningarna ser lyxiga ut men kostar väl också därefter. Det är inget vi som småbarnsfamilj har råd med. Därför känns det ju absolut som ett alternativ att förlägga semestern i Tallinn eller någon annan av de baltiska städerna, som faktiskt kan vara minst lika exotiska. Dessutom är det inte så många i familjen och bekantskapskretsen som varit där, vilket betyder desto mer för oss att berätta om. Vem vet, vi kanske upptäcker en ny pärla!

940x627-estland-townhallsquare


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 2017-10-21 on 20:45 Svara

    Hade också velat testa en sån minikryssning! Men bor man i Malmö blir det ett smärre projekt. Kan dock vara värt det en gång kanske..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!