VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nytt i garderoben #28

Eftersom Newbie kommit med så himla mycket fint nu under augusti/september fick det bli en rejäl shoppingrunda där och tanken var väl att jag skulle slå in det till Moa i födelsedagspresent. Varför inte liksom? Problemet var bara att hon växte aningen snabbare än jag hade räknat med så trots att hon inte fyllt år än har hon redan börjat använda kläderna. Jaja, hon vet ju inte om att hon fyller år snart så ingen skada skedd egentligen men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Hur som, anledningen till att jag gillade denna kollektionen var främst för att de satsade så mycket på lila. Jag tycker det är svårt att hitta lila barnkläder, det är oftast rosa, och den här nyansen är dessutom superfin. Det marinblå är jag också ett stort fan av och tror att många andra längtat efter detta också eftersom många plagg tagit slut i storlekarna.

20171005_083253


Annons

Kommentarer


  1. Lisa 2017-10-07 on 22:39 Svara

    Superfina kläder! Och håller med dig om färgerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!