VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uppdatering om köket

Morrn morrn! Jag tänkte passa på att uppdatera er lite om köket eftersom min pappa var hos oss i helgen och fixade. Det mesta är faktiskt klart och nu är det småfix kvar. Handtag ska på luckor och lådor, alla passbitar ska på plats, det sista silikonet ska på plats runt kaklet, en liten vägg ska spacklas och målas, en list ska till under skåpen och så ska belysningen upp under skåpen tillsammans med en täckbit. Sen ska vi ju förstås plocka upp vårt bohag ur papplådorna, placera på lämpliga ställen och ta tillbaka köksbordet.

Nästa helg är det kalas för Moa så då är det tänkt att det ska bli klart! Wihoo!

IMG_20170930_235751_97720171001_172608


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!