VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Planeringsfreak

De som känner mig vet att jag är rätt duktig på att planera. Ibland går det till överdrift men oftast är det ju bra att någon planerar, eller hur Kristoffer? Hur som helst så använde jag alltid fysiska kalendrar innan men slutade med det av någon anledning och började använda kalenderfunktionen i mobilen. Jag har dock tröttnat lite på det och saknade faktiskt den fysiska så för någon vecka sedan beställde jag en ny. Jag har använt personligalmanacka.se innan så det blev därifrån igen och jag är så nöjd! Jag gillar dessutom dessa söta stickers som följde med som livar upp det hela lite till.

Och nej, jag är inte sponsrad på något vis!

20170924_195420


Annons

Kommentarer


  1. Cissi 2017-09-29 on 12:04 Svara

    Är också ett planeringsfreak och försöker hitta den ultimata kalendern… Just nu är jag inne på de som räcker för 18 månader ;)

  2. Lisa 2017-10-01 on 12:53 Svara

    En sån fick jag av min syrra när jag tog examen! Fast med andra foton då. 😜 tyvärr är jag lite kass på att använda den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!