VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredagsmys i huvudstaden

Det är ju äntligen fredag och för många betyder det ledig helg och en massa mys! Själv är jag ledig en vecka till (älskar min långledighet!) och befinner mig för tillfället i Stockholm. Här ska det snart bli grillat och sedan får vi se vad som händer. Jag lovar att ni får mer uppdatering om detta när jag är hemma igen.

Förresten, Charlie är verkligen i en skön ålder nu! Han säger så roliga saker och gör helt knäppa saker. Häromdagen satt Kristoffer och spelade Wii, Charlie tittade på och när Kristoffer kör av banan säger Charlie ”MEN HERREGUUD!”. Haha, undra vart han har hört det. När jag la honom någon dag senare började han tokgarva när blixten på telefonen gick igång, därav bilden nedan. Älskade, fina unge!

IMG_20170827_193348_256


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-09-01 on 22:58 Svara

    Tsssi så rart =D, söta ni är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!