VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hej du vackra kök!

Dags för en liten köksuppdatering kanske? Min pappa var här i helgen som var och rev ner större delen av vårt gamla kök. De hittade lite allt möjligt bakom skåpen och man kan väl ifrågasätta arbetet som den förre har gjort men nu struntar vi i det och blickar framåt. Nu ska mina föräldrar till Italien så först helgen 16-17/9 kan pappa komma och börja bygga upp det nya köket. Vi får alltså bo såhär i 3 veckor! Inte jätteroligt och egentligen hade kanske rivningen kunnat vänta men det underlättar för elektrikern plus att det går snabbare att bara börja sedan när pappa kommer igen.

Fram till dess ska Kristoffer få bort detaljer på väggen så det blir slätt och sedan även bygga ihop så många skåp som möjligt. Jippie!

20170826_132817


Annons

Kommentarer


  1. sara 2017-08-31 on 13:11 Svara

    åh det det var vi med oss nyss med, kaos med renovering men det är ju så värt det sen när det är klart! :)

  2. Norahsmamma 2017-08-31 on 14:43 Svara

    Spännande med renovering!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!