VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Höstplugg

Nu i sommar har jag ju läst Naturkunskap 2, vilket behövs för eventuella framtida studier. Ett annat ämne som jag måste ha med mig är Matematik 2, och den kommer jag ge mig på för tredje gången nu i höst. Tidigare har jag valt distans men jag har fått inse att det helt enkelt inte fungerar så nu blir det kvällskurs en gång i veckan under hela terminen. Den ska bara klaras av nu! Om någon undrar så finns det inget ämne jag tycker mindre om än matte.

Förutom detta ska jag också läsa medicin 2 och barn- och ungdomssjukvård. Detta har också lite med eventuella framtida val att göra men det är också mycket intresse.

Dessa tre kurser är ju gymnasiekurser på olika nivåer så det borde inte vara några problem att klara av. Det som är det största frågetecknet är väl egentligen praktiken i barn- och ungdomssjukvård. Man ska nämligen ha fem veckor heltidspraktik och hur det ska gå ihop med jobbet vet jag inte ännu. Jag måste också ta tag i att ordna praktikplats själv men ja, det löser sig.

20170824_044642


Annons

Kommentarer


  1. Norahsmamma 2017-08-26 on 17:29 Svara

    Vad kul att plugga!! heja!

  2. Lisa 2017-08-26 on 20:19 Svara

    Min sambo borde också plugga in gymnasiematten. Jag är inte till nån nytta- har alltid älskat matte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!