VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Två månader till start

Idag är det exakt två månader till inskolningen på förskolan drar igång för Moas del och jag insåg att jag knappt hade skrivit något om det. För ett par månader sedan fick vi ju beskedet att Moa fått plats på samma förskola som Charlie och att hon skulle börja den 9 oktober, på hennes ettårsdag.

Vi funderade ju lite kring hur vi skulle göra med förskolan. Charlie började ju inte förrän han var 1 år och 9 månader och Moa kommer ”bara” vara 1 år. Men det hänger ju lite på det ekonomiska, möjligheten att få plats på samma förskola och så vidare så ja, det fick bli vid 1 år. Jag tror att det kommer bli bra i vilket fall och det är så skönt att de hamnar på samma förskola. Eftersom jag jobbar som jag gör kommer de ändå inte vara på förskolan mer än 15 timmar i snitt per vecka under hösten så det blir bra.

Om ni vill ha en checklista inför förskolestarten så finns det här.

crayons-1445053_1920


Annons

Kommentarer


  1. Jennifer 2017-08-09 on 23:10 Svara

    Det kommer säkert gå jättebra, mina två äldsta var 1 år och 1 månad ungefär när de började förskolan och visst kändes de väldigt små men 15 timmar klarar de ju jättebra :). Skönt att få gå med storasyskon också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!