VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Checklista: Förskolestart

Så är det snart dags för förskolestart igen och många börjar nu i augusti! Moa börjar inte förrän i oktober men jag tänkte ändå dela med mig av en liten checklista vi har. Till att börja med vill jag slå ett slag för namnlappar. Vi har använt klisterlappar från Namnlappar.se men det finns mängder av olika typer. Denna checklistan är främst för höst och vinter:

*Extrakläder (tröja, byxor, strumpor, underkläder etc.)
*Överdragsbyxa
*Skaljacka eller liknande
*Fleecejacka
*Mössa
*Halskrage/buff
*Vantar
*Vinterjacka/overall
*Ev. underställ
*Ev. raggsockor
*Skor
*Stövlar
*Regnkläder

Övrigt som kan vara bra:
*Blöjor (lite olika beroende på kommun)
*Nappar/snuttar
*Ev. inneskor
*Ev. kudde/örngott
*Ev. välling
*Ev. vagn som kan stå på förskolan

fskprepp


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-08-07 on 21:52 Svara

    Vi ska ju byta till förskola, inväntar plats och måste man ha extra kläder där, alltså dubbelt av allt, alltså regnkläder både hemma och där, menar inte att vi inte tycker så, utan menar hur reglerna är? Hos dagmamman finns det ej plats för så mycket extrakläder så hon har samma ytterplagg som hemma, sedan tar jag alltid med en kasse mes fleece och regnkläder så hon kan ha på om det behövs, men på förskola kräver de att det ska finnas en uppsättning av allt på plats va?

    bra plagg och lista du köpt & gjort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!