VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags att skubba lådorna!

Morrn morrn! Då var det helg igen och just denna helgen har vi inga större planer. De kommande två är fyllda med kalas dock så vi får väl fixa med lite presenter och så medan vi är lediga.

När vi var på IKEA nyligen kom Kristoffer på den smarta idén att skaffa SKUBB till våra byrålådor. SKUBB är en serie med lådor i tyg som man sedan lägger i sina lådor – för smartare förvaring. De flesta av våra byrålådor hemma såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig innan men nu är det så mycket bättre. Bilden är från Charlies rum och det är ju aningen lättare att hitta plagg nu kan jag säga.

20170726_190628


Annons

Kommentarer


  1. emelie 2017-07-29 on 09:57 Svara

    jag har dom lådorna till mina underkläder. så skönt med ordning och reda!!

  2. Mirre 2017-07-29 on 18:09 Svara

    Men supersmart

  3. Lisa 2017-08-02 on 19:36 Svara

    Hahaha jag borde också skubba våra lådor! Sjukt smart ju. Och alla leksakslådor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!