VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ute på vift

God morgon på er! Nu är det söndag igen och min ledighet är snart över och förbi. Igår åkte vi en sväng till Göteborg och IKEA för ett köksmöte. Vi har ju varit på Kvik och fått en offert, nu fick vi ett ungefärligt pris från IKEA och imorgon blir det ett besök hos Electrolux Home. Efter det är det tänkt att vi ska välja men det blir nog bra.

Efter IKEA åkte vi i alla fall ut till Kristoffers familjs torp där nästan hela familjen var samlad. 5 barn under 3 år i nuläget men snart tittar även barn nr 6 ut! Det blev lite bad, fika och sedan bjöds vi på tacos innan det var dags att åka hem.

moa170715


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-07-16 on 10:17 Svara

    Oh så härlig dag ni hade =D

  2. sara 2017-07-16 on 19:37 Svara

    lät verkligen som en bra lördag det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!