VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nocco Cassis

Innan det är dags för jobb för mig igen så tänkte jag bara kika in och tipsa er om drycken Nocco, och kanske framför allt smaken cassis som är en av mina stora favoriter. Vi fick en burk i den senaste Loddo-boxen och den satt inte helt fel en solig och varm dag på balkongen. Mums!

För er som inte vet så är det en funktionsdryck/energidryck proppad med aminosyror. Noccos drycker är helt utan socker och det finns ett flertal olika smaker att välja mellan. Cassis är som sagt en favorit men jag kan även tipsa er om senaste tillskottet, caribbean.

20170615_145907


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-06-24 on 18:43 Svara

    Tack för tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!