VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Loddo – Juni 2017

Så har juniboxen från Loddo anlänt här hemma hos oss! För er som inte vet så är Loddo en prenumerationsbox som skickas ut varannan månad till ett pris av 99:-/boxen. Boxarna innehåller allt som kan utmana gamla vanor, t.ex nya gårdschips, nya drickor, rengöringsmedel, tvål, tunnbröd och ja, precis allt möjligt. Om ni skulle vilja prova kan ni använda rabattkoden ”me16” så får ni 10% rabatt på er första box. Föregående boxar hittar ni här, här och här.

20170615_101104

CHIAGO från Djunked
Supermellanmålet när du är på språng! En smidig squeezy fylld med solmogna frukter, mättande och näringsrika chiafrön och superfoods för en extra boost till mellanmålet. CHIAGO innehåller 100% ekologiska råvaror och är helt fri från onaturliga tillsatser, konserveringsmedel, raffinerat socker/sötningsmedel, gluten och mjölkprotein. Ett mellanmål som du kan lita på!

3-pack Smakis Jordgubb + frön från Smakis
Nya ekologiska Smakis Jordgubb är smaksatt med binas favorit, citronmeliss. Bin spelar en oerhört viktig roll i naturen och nästan två tredjedelar av alla grödor i världen är pollinerade av bin. Odla din ekologiska citronmeliss mellan mars och juli och lär våra barn att ta hand om vår jord. Nu kan du #PlanteraEnSmakis och odla gott för både dig och bina.

Dipp från Gårdschips
Nu gör företaget Gårdschips revolution i dippmixhyllan och med svenska smaker som kantarell, sparris, rödbeta och lingon. Inte bara som dippsås när chipsen står framme – de passar lika bra till grönsaker, som soppbas, som grillsås eller till smårätter. Det bästa är att dippmixerna endast består av naturliga ingredienser och är helt fria från E-ämnen och onödiga tillsatser.

Senilsnöre
Senilsnöret har aldrig varit populärare än nu! En snygg accessoar som hindrar att du tappar bort dina glasögon. Senilsnöret kan användas till alla typer av optiska bågar och solglasögon. Med ett senilsnöre håller du solglasögonen på plats hela sommaren.

N!ck’s Kexbar från N!ck’s
N!ck’s Kexbar är en crunchig kexbar med överdrag av choklad. Innehåller inget tillsatt socker och är glutenfri. Kan innehålla spår av nötter.

Nocco Cassis från Nocco
Nocco Cassis är en funktionsdryck som innehållet bland annat BCAA (grenade aminosyror), vitaminer och 180 mg koffein. Denna gång har Nocco hämtat sin inspiration från Frankrike. Fransmännen kallas smaken för Cassis medan vi i Sverige kallar det svarta vinbär. Den har en fräsch och bärig smak och den är helt utan socker.

Flux Drops från Flux
Flux Drops är läskande sockerfria sugtabletter som tas vid muntorrhet. Har en fräsch smak av rabarber och jordgubb. Flux Drops innehåller vinsyra och fluor som förebygger karies. Utvecklad i samarbete med tandläkare. Rekommenderat intag är upp till 10 drops per dag. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Kontantkort från Comviq
Kontantkort till barnens mobil eller surfplatta på semestern? Oavsett om du ringer mycket utomlands eller gillar att surfa snabbt så har Comviq ett billigt alternativ för dig. Med Comviq’s kontantkort får du full koll på dina utgifter och slipper dyra överraskningar. Självklart tankar du när du vill och bara så mycket du behöver.

Här hittade vi ju lite nytt som jag inte har sett förut, t.ex dippen från Gårdschips och CHIAGO. N!cks och Nocco har jag ju testat ett antal gånger förut och de är ju inte fel men däremot var det lite trist med Flux Drops igen (fanns i decemberboxen). Senilsnöre och kontantkort har jag heller ingen nytta av MEN det kan jag ju inte alltid bara vara saker som passar mig!


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-06-15 on 17:58 Svara

    Nicks har jag testat, tyckte den var ok, men bra laternativ till sockerkex

  2. Yohanna af Skovde 2017-06-16 on 20:17 Svara

    Håller med om tabletterna men tycker annars att innehållet var bra. Min mamma diggar senilsnören så hon ska få dem tänker jag :)

  3. Jennifer - Ännu en bebisblogg 2017-06-18 on 20:34 Svara

    Ser gott ut :) roligt att få testa nya saker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!