VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årets sommarplaner

Sommaren är här och ledigheten börjar för många nu. För min egen del blir det jobb hela sommaren och semester först i höst men det är mer eller mindre självvalt. Jag var ju ändå hemma mellan september 2014 och mars 2017 så jag tycker jag har haft min ”ledighet”. I stället fortsätter Kristoffer att vara hemma med barnen och jag kommer ju ändå ha mina lediga dagar så vi kan hitta på roligheter. Däremot blir det inget större, ingen resa eller så.

Vi kommer såklart göra vårt årliga besök på Liseberg och så är jag lite sugen på Universeum också. Annars blir det nog lite häng i djurparken, vid sjöar och utomhusbadet och ett och annat besök på torpet.

Här nedan är Charlie förra sommaren på torpet:

20160723_173500


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-06-15 on 10:23 Svara

    Ohh Liseberg så kul och låter som ni kan planera sommaraktiviteter bra ändå trots ingen semester fr dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!