VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BabyJogger City Tour – Första titten

God morgon lördag! Vi gick och la oss tidigt igår och det känns verkligen idag. Superskönt! Vi har inga speciella planer för dagen mer än att Kristoffer ska iväg och jobba i eftermiddag så det blir lugnt.

Häromdagen dök vår sprillans nya vagn upp här hemma, en BabyJogger City Tour. Vi ville ha en liten och smidig vagn nu inför sommaren och jag har hört mycket gott om den så vi tänkte att vi testar. Vi valde färgen juniper och köpte även till regnskydd och mugghållare. Än så länge har vi bara haft den ute en kort stund men jag tror inte att jag kommer bli besviken. En utförlig recension kommer om någon månad eller så men om det är något särskilt ni vill veta om den så hojta gärna till redan nu!

bjcitytour


Annons

Kommentarer


  1. Mirre - Sweetwords 2017-05-20 on 09:36 Svara

    Ser toppenfint och bra ut

  2. Norahsmamma 2017-05-20 on 23:33 Svara

    Vilken fin vagn!!!

  3. Nina Bergquist 2017-05-28 on 21:19 Svara

    Har en sådan hemma, verkligen en favorit bland våra vagnar. Otroligt välanvänd och så bra att ta med överallt inkl utomlands! tummen upp på den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!