VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När sköljmedel luktar lite för mycket!

I senaste Loddo fick jag hem ett sköljmedel från Softlan som skulle vara en explosion av dofter. Det var det absolut och jag upplevde också tvätten väldigt mjuk och härlig MEN jag doftade mer sköljmedel än något annat dagen efter. Det kan ju bli lite för mycket av det goda ibland och jag hade inte känt mig bekväm med så starkt parfymerad tvätt till barnen.

Vad tycker ni? Hur ska ett sköljmedel vara och dofta? Använder ni er kanske inte av det alls?

20170517_135545


Annons

Kommentarer


  1. Mirre - Sweetwords 2017-05-19 on 11:12 Svara

    Vi använder faktiskt inte det alls

  2. Aftonklänningar 2017-05-20 on 04:33 Svara

    Fina produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!