VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fräscht i duschen

I den senaste Loddo-boxen fick vi hem en vårdande och mjukgörande duschcreme från Palmolive med naturlig kameliaolja och mandelextrakt. Jag har ju provat en del produkter från Palmolive förr och har alltid varit nöjd. Så även här.

Jag tycker om duschcreme som luktar fräscht och gott. Det gör denna! Dessutom tycker jag att huden blir mjuk och len, vilket alltid är ett plus. Jag brukar variera mig ganska mycket när det gäller vilka märken jag använder på duschcreme men jag skulle absolut kunna köpa denna i butik i framtiden.

Vad använder ni för duschcreme hemma?

20170512_170157


Annons

Kommentarer


  1. Yohanna af Skovde 2017-05-14 on 20:25 Svara

    Jag använder antingen en sockerskrubb med olja i eller något från Rituals :) Ska dock testa denna, gillar saker med olja i, är en torrboll så allt fukt behövs!

  2. Mirre 2017-05-14 on 20:28 Svara

    Tycker Palmolive har bra produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!