VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Loddo – April 2017

Nu har äntligen en ny Loddo landat hemma hos oss och i vanlig ordning ska jag skriva ett par ord om den. För er som inte vet är Loddo en prenumerationsbox med stor variation på produkter. En box kostar 99:- men har ett betydligt högre värde. Denna månaden ligger värdet t.ex på 532:-. Målet med Loddo är att utmana sina vanor och upptäcka roliga nyheter. Om ni är sugna på att prova får ni 10% rabatt om ni anger koden ”me16” och vill ni se förra boxen så finns den här

*Evening Primrose från Weleda
Effektivt serum för spänst och lyster. Serumet stärker och revitaliserar mogen hy. Med finaste nattljusolja, intensiv återfuktning från aloe vera samt stärkande centella asiatica extrakt så stimuleras huden till att få en bättre hudbarriär och ger förnyad lyster. Hudvårdsserien uppfyller Natrues strikta kriterier för produktinnehåll och erbjuder konsumenter ett effektivt naturligt alternativ till konventionella anti-aging produkter.

*MaxWhite White & Protect från Colgate
Colgate är marknadsledare inom whitening tandkräm och kommer nu med en spännande tandkrämsnyhet: MaxWhite White & Protect. Nyheten MaxWhite White & Protect är en mild whitening tandkräm som polerar, bygger upp och skyddar dina tänder med hjälp av 3 aktiva mineraler.

*Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond från Palmolive
Vi introducerar Palmolive Naturals som innehåller en vårdande olja. En härligt vårdande och mjukgörande duschcreme med naturlig kameliaolja och mandelextrakt, som gör att huden känns härligt återfuktad. Palmolive Naturals duschcremer har en skonsam formula och innehåller välkända och trendiga naturliga extrakt som ger en förförisk doft. Din stund av njutning i duschen!

*Cashewnötter från Tant Grön
Cashewnötter kommer ursprungligen från tropiska Amerika. De växer på träd som kan bli upp till 15 meter höga. De innehåller mycket omättade fetter och är rika på mineraler, vitaminer och protein. De har en fin mild smak och är jättegoda i wok, grytor och sallader, i müsli, bakverk och desserter, eller som snacks.

*Perfumed Freshness från Softlan
Nya Softlan Perfumed Freshness sköljmedel är en explosion av härliga dofter! Den finns i fyra olika doftkombinationer, med magnolia, röda frukter, kokos och vanilj, upptäck vilken som är just din favoritdoft! Sköljmedlet gör din tvätt mjuk och ger en doft som varar länge.

*Eat Natural Bars från Eat Natural
Eat Natural Bars – njutbar energi. I Eat Naturals goda energibars av nötter och frukt används bara de finaste råvarorna och inga tillsatser. I den småskaliga produktionen görs varje bar med största omsorg. Ett mellanmål med nötter och torkad frukt ger bra energi, vitaminer och mineraler. Ät en Eat Natural på jobbet, när du ska träna, orka fram till middagen eller bara när du vill ha något gott och nyttigt.

*Ticket Voucher från Ticket
Dags att planera årets semester. Låt 2017 bli året då resorna går till nya spännande resmål. Glöm inte att kolla att ditt pass fortfarande gäller. De flesta länder kräver att passet är giltigt i sex månader efter ankomst. En guidebok kan vara en stor hjälp både före och under färden. Ha alltid för vana att inför varje flygresa kontrollera med flygbolaget om några förändringar skett. Trevlig resa!

20170427_161832

Rent spontant känner jag lite sisådär för den här boxen och jag kan inte riktigt säga varför. Kanske är det för att vi återigen fått tandkräm? Eller så beror det på att den innehöll två produkter som vi tyvärr inte kan testa, vilket lämnar fyra stycken kvar. Hur som helst är jag nyfiken på sköljmedlet (som luktar riktigt gott) samt serumet från Weleda. Det måste ju vara något extra speciellt med det eftersom det kostar 399:- ute i butikerna.

Jag kommer som vanligt med recensioner av vissa produkter inom kort. Är det någon särskilt ni vill veta något om så hojta till!


Annons

Kommentarer


 1. Jennifer Queen 2017-04-27 on 18:55 Svara

  Härlig box :D

  Svar: Tack :D Varför kan du inte göra naglar nu?

 2. Mirre - Sweetwords 2017-04-27 on 20:10 Svara

  Så fint du gjort om headern och massa bra produkter här

 3. Vilken härlig box! :)

 4. Days by Johanna 2017-04-27 on 21:42 Svara

  Låter som en trevlig box.

 5. Vilken rolig box :D

 6. Linda 2017-04-28 on 07:27 Svara

  Från mina ögon ser den härlig ut, men det kanske inte är så kul med tandkräm flera gånger :o

 7. Carro 2017-04-28 on 08:07 Svara

  Härlig Box :)

 8. Moa 2017-04-28 on 11:52 Svara

  Vad roligt med box även om den kanske var halvbra :)

 9. sara 2017-04-28 on 16:06 Svara

  Kul att testa lite nytt! :)

 10. Yohanna af Skovde 2017-05-01 on 19:46 Svara

  Jag har fått miljoner av tandkrämer i Glossybox så blev lite ”meh” över det med. Men å andra sidan så går det alltid åt. Är också nyfiken på serumet! :)

 11. moa 2017-05-01 on 21:21 Svara

  är du medveten om att du suktar mig VARJE gång med dina boxar du får hem ;D jag hoppas du får en fin fortsättning finis. kram <3

 12. Jennifer 2017-05-03 on 20:27 Svara

  Så kul att testa lite nya produkter :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!