VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sömnigt värre!

God morgon! Har ni sovit gott? Igår var jag av någon anledning ruggigt trött och höll på att somna flera gånger. Jag har sovit gott i natt så jag hoppas det blir bättre idag i alla fall! Charlie vilade inte igår så han var ungefär lika trött och däckade några minuter i soffan vid 16-tiden. Så kan det gå! Nu har mamma åkt hem i alla fall och jag ska sätta igång både med matlagning och tvätt.

Vad har ni för planer denna onsdag?

20170328_170507


Annons

Kommentarer


 1. Liv Ringström 2017-03-29 on 10:10 Svara

  Men vilken go bild! Blir en sån där hemmadag idag, tvätt och städ verkar stå på schemat, tyvärr! haha

 2. Mirre - Sweetwords 2017-03-29 on 10:24 Svara

  Jag var också ruggigt trött igår på eftermiddagen, =D, samt så söt liten tröttis

 3. Mia 2017-03-29 on 11:52 Svara

  Jobbigt när man är så trött :( Jag hade också en sån dag igår, orkade inte träna eller nått utan blev en lugn dag hemma istället. Men idag känner jag mig piggare så har orkat med både ett gympass och en promenad nyss i det fina vädret :)

  Låter som du kommer ha en produktiv onsdag med tvätt och matlagning! Jag har som sagt tränat och nu har jag inga planer för dagen mer än vänta att mamma kommer hit ikväll. ;p

 4. Jag är ovanligt pigg idag :D. Helt sjukt brukar alltid sova vid den här tiden annars.

  Jag har städat och jobbat bara :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!