VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

De senaste dagarna

God morgon vänner! Det har blivit lite enformiga inlägg här inne på sistone och inte så mycket om vad vi gör, har gjort eller så. Det beror ju såklart på att vi har fullt upp just nu och försöker pussla ihop vardagen. Så fort rutinerna med ombytta roller sitter kommer det ju bli bättre med bloggen också.

Min mamma har i alla fall varit här sedan i torsdags. Vi har bland annat hunnit med grillning och en sväng till djurparken där Charlie provade traktorn som ni ser på bilden nedan. Sen blev det såklart också lejon, apor, pingviner, björnar och en massa andra fina djur.

Hoppas ni mår fint och har en bra vecka!

IMG-20170326-WA0002


Annons

Kommentarer


 1. Mirre - Sweetwords 2017-03-28 on 14:32 Svara

  Så mysigt att din mamma är på en längre visit

 2. Moa och Joar 2017-03-31 on 21:20 Svara

  Vad har Charlie för fina skor?

  • mammamalins 2017-04-01 on 10:15 Svara

   Svar till Moa och Joar:

   De är nyinköpta, från Viking :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!