VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Maxwords – Tjugosjunde mars

Den här utmaningen går ut på att man ska tolka ämnena som Sweetwords och Maxarna lagt upp med hjälp av videoklipp eller foton. Dessa inlägg kommer att dyka upp en gång om dagen fram till slutet av månaden.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

Vad önskar du att du hade? Jösses! Jo, men nu när jag lämnar en fast anställning för ett vikariat önskar jag såklart att jag hade en fast anställning. Det är alltid en trygghet MEN man måste också våga satsa. Jag visste att jag bara skulle få ett vikariat men chansen känns ändå stor att det blir en fortsatt anställning. Därför tog jag chansen när den dök upp eftersom det är på sjukhuset jag vill jobba.

20170317_144610


Annons

Kommentarer


  1. Mirre - Sweetwords 2017-03-27 on 18:16 Svara

    Man ska våga chansa ibland också, och magkänslan brukar vara rätt

  2. Lisa 2017-03-28 on 09:41 Svara

    Man måate våga chansa lite. Håller tummarna att det går vägen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!