VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Loddo – Februari 2017

Morrn morrn! Så har den sista av alla (!) boxar hittat hit denna månaden och det är Loddo – prenumerationsboxen för dig som vill upptäcka nya favoriter. Värdet på denna box var hela 375 kronor, vilket är riktigt bra eftersom boxen i sig endast kostar 99 kronor. För er som är nyfikna levereras boxen varannan månad och kan innehålla precis allt; hudvård, städprodukter, godis, mat m.m. Om ni är sugna på att prova får ni 10% rabatt om ni anger koden ”me16” och vill ni se förra boxen så finns den här. #loddobox

Innehållet i denna boxen var följande:

*Handtvål från oh-lief
En miljövänlig handtvål berikad med olivolja, som lämnar dina händer återfuktade, hygieniska och blommigt fräscha. Perfekt för badrum och kök! Produkterna innehåller inga starka kemikalier, konstgjorda doftämnen, petroleum, parabener, artificiella färger eller oljor från nötter. Produkter som är idealiska för alla hudtyper.

*Tunnbröd Cheepzs från Mörsjö Deli
Spröda, läckra tunnbrödschips med krämig Västerbottensost och fräsch gräslök! Mumma för smaklökarna. Ät chipsen som de är, eller avnjutes tillsammans med färska körsbärstomater och äppelcider! Eller varför inte ett lyxigt tillbehör till ditt kaffe. Ugnsbakad med Västerbottensost och gräslök.

*Bar från Allévo
Allévo har gått från ett fokus på bantning till att idag lägga allt fokus på att skapa möjligheten för en hållbar och hälsosam livsstil. Healthy Choice är en ny kategori som innehåller extra goda produkter. Kommer i smakerna Caramel Flavour & Chocolate, White Chocolate & Coconut Flavour, Cranberry & Goji & Hazelnut, Raisin & Pumpking Seed.

*Proteindryck från AminoPro
AminoPro 2500 mg BCAA är en sockerfri funktionell dryck som förbättrar återhämtning & stimulerar muskeluppbyggnad. Finns både som 33 cl och 1 l i smakerna blåbär, lime, päron/ingefära, vattenmelon, kaktus/fläder & jordgubb.

*3-pack avputtargaffel från CmPicker
CmPicker är en ny produkt på marknaden. Med sina hullingar längst upp på gaffeln får den enkelt tag om oliven, sillbiten, tomaten, ostskivan, ja bara fantasin sätter gränser. För avputtaren framåt och vips har du maten där du vill ha den.

*Kokoschips Havssalt från Smiling
Stora och krispiga kokoschips, rostade med havssalt vilket ger dem en fantastisk smak! Kokosen odlas på ett schysst sätt i byn Ndatiem i östra Ghana. Genom Fairtrade-certifieringen får odlarna bättre betalt och en stabilare inkomst genom året. #smilingconcept

*Popperi Popcorn från OLW
Från OLW Popperi kommer nu en spännande nyhet, färdigpoppade smaksatta popcorn. De kommer i tre olika smakvarianter; sourcream & onion, havssalt, samt cream cheese. Dessutom lanseras Sveriges första ekologiska färdigpoppade popcorn på marknaden. De smaksatta popcornen finns i två olika storlekar; små påsar på 15 g och lite större påsar på 80 g. #olw #popcorn #popperi

*Proteinpudding från Barebells
Coconut Dream: Som en dag på stranden, solen mot din hud, måsarna sjunger, sand mellan tårna.. men ätbar!
Double Chocolate: Så du gillar choklad? Föreställ dig en chokladfontän som gifter sig med en chokladkaka och att de får vackra proteinbarn.
Pear & Vanilla: Gräddig vanilj med färre kolhydrater än i ett endaste päron!

*Apricot Face Scrub från anatomicals
Exfolierande ansiktsscrub av aprikos och mango som ger underbar lyster till din hud. Djuprengörande och återupplivande. Krossade aprikoskärnor tar bort döda hudceller och lindrande extrakt från aloe vera gör din hud mjuk. Om irritation uppstår avbryt användandet. Endast utvärtes bruk.

*Flaskpropp från KG Design Sweden
Praktisk och söt flaskpropp formad som en uggla! Flaskpropp i silikon som passar till både läsk-, öl- och vinflaskor. Håller drycken fräsch längre! Formad som en söt liten uggla och finns i flera färger.

Jag gillade verkligen innehållet i den här boxen! Det kändes som en väldigt varierad och bra box och redan när bilden togs hade jag faktiskt redan hunnit testa en produkt. Ser ni vilken? Återkommer med lite små recensioner inom kort.

20170224_164956


Annons

Kommentarer


 1. Låter som en bra box :)

 2. Mirre 2017-02-26 on 11:15 Svara

  Ohh vilka spännande produkter känner inte igen många av dem

 3. Days by Johanna 2017-02-26 on 11:20 Svara

  Låter som en spännande box!

 4. Therese 2017-02-26 on 12:36 Svara

  Oh spännande, måste kolla in den :D

 5. Carro 2017-02-26 on 14:41 Svara

  Härlig Box :)

 6. Mia 2017-02-26 on 17:05 Svara

  Skönt att ni kunde sova till 9-tiden idag även fast det var pga tråkig omständighet, att Charlie är sjuk :/ Men bra att han fick sömn.

  Bra innehåll i boxen :) Jag har druckit en del AminoPro men föredrar Nocco, det är heltklart bästa av alla drycker tycker jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!