VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmrecension: Hell or High Water

small_7b9a5722c3b2dc0d5c226483dfdd2639-Comancheria_poster_goldposter_com_2Bröderna Toby och Tanners mamma har nyligen gått bort och lämnat efter sig en hel del skulder. Den ranch där hon bodde, där också killarna växte upp, hotas av utmätning men de är beredda att göra vad som helst för att få behålla det. Speciellt eftersom det har hittats olja på markerna och detta kan trygga Tobys söners liv. De börjar därför råna banker och det går bra tills Tanner börjar utmana ödet.

Jag är egentligen inte så mycket för det här med Texas-miljöer, Texas Rangers och western men det här gillade jag. Det är ruggigt, slitet, fattigt och precis som det ska vara. Om man nu kan säga så.

De två bröderna spelas av Chris Pine och Ben Foster, två skådespelare som inte gjort något avtryck hos mig tidigare. Dessa roller passar dem dock som handen i handsken, särskilt Foster som porträtterar den lite mer vilda och instabila brodern. De bygger upp karaktärerna sakta men säkert och som tittare får man verkligen en känsla av hur de fungerar.

Jag har sett att filmen har fått enormt bra betyg från de flesta håll men jag kan tyvärr inte hålla med fullt ut. Den är bra, absolut, men det är inget nytt mästerverk eller något som kommer att finnas i mitt minne om ett år.

Mitt betyg: 3/5

Originaltitel: –
År: 2016
Längd: 1 h 42 min
Genre: Crime, drama, western
Regissör: David Mackenzie
Skådespelare: Dale Dickey, Ben Foster, Chris Pine


Annons

Kommentarer


 1. NICOLE 2017-02-10 on 17:56 Svara

  Kul med recension :)

 2. Intressant :). Ni har stort filmintresse va?

  • mammamalins 2017-02-12 on 09:21 Svara

   Svar till Madde:

   Mja, min man är sådär intresserad men jag ser otroligt mycket film!

 3. moa 2017-02-10 on 21:46 Svara

  har också hört att denna film ska vara bra :) önskar dej en trevlig fortsättning. kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!