VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Moa och Wille

Idag åkte min mamma hem efter att ha varit här sedan i söndags då namngivningen var. Vi har haft ganska lugna dagar och förutom bus/lek blev det en promenad till lekplatsen igår och en kort sväng på stan idag. Har ni förresten sett alla nyheter på Polarn O. Pyret? Det är så mycket och så fina färger så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!

Tidigare idag tränade Moa lite på golvet och som träningskompis hade hon mina föräldrars hund, Wille. Så söta!

20170131_124833


Annons

Kommentarer


  1. Mirre 2017-01-31 on 21:42 Svara

    Men ohh så söta godingar. Ja men ellerhur, enormt svårt att övertala då totalt omöjligt, hon blir ju bara jättearg och det bara stör alla andra istället

  2. Sofhia 2017-01-31 on 21:50 Svara

    Mysigt att ha mamma på besök, så fin bild 😊

  3. Åh så mysigt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!