VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Glossybox – Januari 2017

Månadens Glossybox dök upp här hemma tidigare i veckan och jag tänkte visa er vad den innehöll. Boxen har fått namnet ”The Marble Box” och ska vara fylld med vardagslyx.

20170126_140355

*Oolution Eye Love
Glöm inte att skämma bort huden under ögonen med fukt! Eye Love är en ögonkräm med 100% naturligt innehåll med 65 aktiva ingredienser. Motverkar mörka ringar, påsar och rynkor samtidigt som den mjukgör på djupet.

*Spa To You Face Brush
Ansiktsborste med silkesmjuka strån och silikonkuddar som rengör på djupet samtidigt som den masserar huden för att förbättra blodcirkulationen. Massera in ansiktsrengöringen med cirkelrörelser och fortsätt tills huden är helt ren.

*Hot Makeup Mono Duo Cracked Baked Eye Shadow
Mjuk och marmorerad ögonskugga med ett härligt skimmer, fukta penseln för en mer intensiv färg. Den unika silverfärgen passar alla ögonfärger. Bär den som den är eller blanda med andra ögonskuggor.

*Oral-B 3D White Luxe Whitening Accelerator
Spännande produkt! Ett serum för tänderna som du använder efter att du har borstat tänderna som du sedan sköljer av. Ökar effekten och boostar reduceringen av missfärgningar, ger vitare tänder och skyddar emaljen.

*Schwarzkopf Professional Fibreplex No3 Bond Maintainer
Hårbehandling att använda hemma. Fibre Bond 4,5-teknologin skapar bindningar i hår-stammen och balanserar pH-nivån för att kapsla in färgpigmenten och ge intensiv vård, göra håret starkt, följsamt och glänsande.

The Marble Box var snäppet bättre än decembers box. Spännande produkter men frågan är om det är något jag kommer använda, ögonskuggan kanske. Vi får se!


Annons

Kommentarer


 1. Spännande box! :)

 2. NICOLE 2017-01-28 on 20:41 Svara

  Den verkar bra :)

 3. Mirre 2017-01-28 on 21:13 Svara

  Oh bra nyttogrejer

 4. Vilken bra box :)

 5. moa 2017-01-28 on 23:02 Svara

  sånna här boxar skulle jag kunna tänka mig att få hem, har du tips på någon bra hälsobox? kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!