VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Recension: Åkpåse från Petite Chérie

Vi kör vidare på recensionerna denna helg! För ett tag sedan fick vi ju hem en åkpåse från Petite Chérie och vi har nu använt den i ett par månader och då är det väl på sin plats med en recension?

20161016_094649

Till att börja med tycker jag att åkpåsen är väldigt fin, både färgmässigt och mönstret på den. Den är universell och ska därmed passa de flesta vagnar. Vi har använt den utan problem i vår Crescent Compact 360 XT Air samt i vår Emmaljunga Super Viking.

Åkpåsen har en utsida i polyester som är vind- och vattenavstötande, vilket är bra när det är kyligt, regnigt och snöigt. I första hand har man kanske regnskydd på sin vagn men skulle man inte ha det är det perfekt att åkpåsen inte drar åt sig vätska. Insidan har en varm fleecestoppning och det är även avtagbar teddypäls kring luvan. Stoppningen är i 100% polyester och hålls på plats genom sömmarna på åkpåsen. Den har två dragkedjor och det går bra att plocka av locket helt, om det blir för varmt.

IMG-20161022-WA0003

Det finns uttag för fempunktssele och den har även antiglidmaterial baktill, så att den sitter extra bra i vagnen. Måtten är B50 x L100 och den går att tvätta i 40 grader.

Vi har tyckt bra om den här åkpåsen när vi har använt den och kommer fortsätta att använda den fram till våren. Den är fin, håller värmen väldigt bra och passar bra i våra vagnar. Jag såg för övrigt att de rear ut den på Jollyroom nu så passa på att fynda om ni vill ha den.

 

 


Annons

Kommentarer


  1. Kul att läsa vad du tyckte om åkpåsen :).
    Vi har själv en från Petite Chérie som jag älskar!

  2. Mirre 2017-01-08 on 12:48 Svara

    Ser väldigt bra ut och roligt att ni är nöjda med

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!