VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årsresumé 2016 – Del 4

Och så var vi framme vid slutet på denna årsresumé och kanske den mest händelserika delen! Idag är det dessutom sista dagen på år 2016 men vi kommer inte att fira det något speciellt. Vad ska ni hitta på denna nyårsafton? Blir det lugnt och skönt eller fest och ståhej?

Oktober
I oktober tog jag återigen tag i symaskinen (som hade stått orörd lite för länge) och sydde ett babywrap till Moas babyskydd. Jag skrev också en liten barnvagnsguide och lyckades få tag i biljetter till Coldplay på Ullevi nästa sommar. Den nionde bestämde sig lillasyster Moa för att titta ut i vecka 38+4. Vi var kvar i två nätter på BB och åkte sedan hem till storebror. Vi hade ju bestämt namnen sedan tidigare så när lappen från Skatteverket dök upp var det bara att fylla i och skicka tillbaka på studs. Därmed blev det också ett par vändor på BVC under oktober. Sist men inte minst var vi på nyföddfotografering hos faster Johanna.

moa161009

November
I början av månaden kom det ganska mycket snö och Charlie fick upptäcka detta på nytt, hemskt roligt. Jag jämförde också de båda förlossningarna lite. Vi provsmakade årets smak av Juleskum, besökte både julmarknaden på Tjolöholms Slott och åkte till Liseberg. Moa blev 1 månad och i slutet av november bjussade hon på sitt första leende.

20161125_163344IMG-20161106-WA0013

December
December innebar mys i vanlig ordning, även om vi ratade alla tomtar och granen. Jag saknade det väldigt mycket så nästa år får det komma upp igen! Vi förberedde för och hade Charlies födelsedagskalas lite tidigare i år för att det passade bäst. Under månaden var han också hos tandläkaren samt lyckades låsa ute mig från lägenheten. Vi firade julafton hos svärföräldrarna i Fristad och på juldagen åkte vi till mina föräldrar. Där stannade sedan Charlie ett par dagar och fick därför också fira sin födelsedag där.

20161224_091022

GOTT NYTT 2017!


Annons

Kommentarer


 1. Moa 2016-12-31 on 10:05 Svara

  Vilka mysiga bilder ❤ det var väldigt mycket som hände i oktober 😍 Jag önskar dej och din fina familj en mysig fortsättning

 2. Sandra 2016-12-31 on 12:47 Svara

  Mycket trevligt ni har hunnit med under 2016, kul att läsa :)

  Gott nytt år!

 3. Mirre 2016-12-31 on 19:11 Svara

  Oh ska ta mig tid att göra en sådan imorgon, roligt att minnas och njuta av det, kramar

  Gott Nytt ÅR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!