VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fredag morgon

God morgon allesammans! Idag är det fredag och de flesta är nog upptagna med att fixa inför morgondagens nyårsfirande. Eftersom Kristoffer jobbar då kommer vi inte att göra något särskilt utan det blir faktiskt tacos när han kommer hem och sen får det vara bra med det. Ingen av oss är sådär jättemycket för att fira nyår eftersom en av oss alltid jobbar ändå. Vad har ni för planer?

Igår kom mina föräldrar hit med Charlie som har varit hos dem sedan vi åkte i måndags. Det hade gått jättebra men han hade blivit sjuk, förkyld och feber. Nu på morgonen hade han dock ingen feber så det var ju skönt. Eftersom han har varit borta har vi ju inte firat hans födelsedag så det fick vi göra igår. Vi firade ju med släkten för ett par veckor sedan så nu var det bara paket från oss denna gången. Vi hade bland annat köpt melamintallrikar, plusplus, böcker och Play-Doh.

20161229_134639 20161229_134730


Annons

Kommentarer


  1. Days by Johanna 2016-12-30 on 13:45 Svara

    vi skall bara ta det lugnt imorgon, min far kommer, så det blir äta lite gott och busa med Hugo och försöka ignorera att vi saknar en person vid bordet :)

  2. Mia 2016-12-30 on 15:24 Svara

    Men vad mysigt det låter att ni haft med paketöppning, och vad skönt att det gick bra med C hos morföräldrarna :)

    Vi kommer inte heller fira nyår särskilt storslaget imorrn, blir en lugn kväll här hemma hos mig med mamma. Vi ska äta smörgåstårta som vi gjort idag, godis och se nån film :) Ingen alkohol eller så, jag får ju inte dricka det när jag tar alla mina mediciner. Men blir en bra nyår ändå, alkoholen är inte det viktiga! :)

    Ja den där filmen var riktigt bra och rolig! :D Tyckte den var roligare än första filmen, 100-åringen. Åh var Passengers bra? :) Jag har själv varit sugen att se den.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!