VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Filmrecension: Deadpool

small_10d7fcd52f927c8705ab002f6632a6ca-dp

Wade Wilson är killen som efter ett experiment får superkrafter och tar sig an namnet Deadpool. Med sina nya förmågor och en mörk, skruvad känsla för humor, jagar han mannen som nästan förstörde hans liv.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av den här filmen men av allt jag har hört så har det mesta varit väldigt positivt. Jag hade ju förstått att det handlade om en ganska skruvad humor men mer än så visste jag egentligen inte.

Deadpool är en väldigt speciell karaktär och jag har aldrig varit särskilt imponerad av Ryan Reynolds men här tycker jag att de har satt precis rätt person på rätt plats. Humorn passar mig också väldigt bra, även om det ibland kan bli på gränsen till för löjligt. Vad gäller de övriga skådespelarna så tycker jag att även de gör sina roller bra. Om det sedan är karaktären Vanessa som är lite ”too much” eller om det är Morena Baccarin som spelar över något, det låter jag vara osagt.

Filmen är lagom lång och väldigt lättsam att titta på, vilket kan vara en stor fördel vid många tillfällen. Actionscenerna är också rätt snygga och kort och gott var den faktiskt bättre än väntat. En tvåa är på gång och i vanliga fall brukar jag sucka åt det men nu ser jag fram emot det. Mer Deadpool åt folket!

Mitt betyg: 4/5

Originaltitel: –
År: 2016
Längd: 1 h 48 min
Genre: Action, äventyr, komedi
Regissör: Tim Miller
Skådespelare: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller


Annons

Kommentarer


 1. Lena 2016-12-30 on 17:29 Svara

  Deadpool var verkligen en actionfylld och riktigt cool film.

  • mammamalins 2016-12-31 on 15:10 Svara

   Svar till Lena:

   Ja, skön på något vis :)

 2. emelie 2016-12-30 on 18:19 Svara

  den kanske man skulle ta och kolla på! :D

 3. Yohanna af Skovde 2016-12-30 on 20:42 Svara

  Det är ingen favorit men tyckte att den var smårolig :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!