VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Årets bästa TV-serier 2016

God morgon, god morgon! Nu tycker jag att det har blivit dags att lista årets bästa TV-serier 2016. Detta gäller alltså de serier jag har sett under året, inte bara de som eventuellt har dragit igång 2016.

5. The Crown

4. Suits

3. Gilmore Girls

2. Stranger Things

1. The Walking Dead

Jag har sett så många serier under året, både bra och dåliga. Vissa klarade sig inte hela vägen upp på listan, andra har jag bara sett några avsnitt av men håller redan som favoriter. Detta får dock bli den slutliga listan för 2016!

Vilka har varit era favoriter under året? Har ni någon att tipsa om?

serier


Annons

Kommentarer


 1. Lotta 2016-12-28 on 11:53 Svara

  Black mirror på Netflix. Otäck och tankeväckande.

  Shameless, också på Netflix.

  The Affair, också på Netflix :)

  Ja, jag har varit sjukskriven i år och sett mycket på tv :D

  • mammamalins 2016-12-29 on 08:58 Svara

   Svar till Lotta:

   Ja, då blir det lätt så! Tack för tips!

 2. Mia 2016-12-28 on 18:26 Svara

  Dina topp 3 håller jag med om, riktigt bra serier! Sen är jag även svag för kriminalserier som CSI, Criminal Minds och Numbers. Men bästa serien som alltid får mig att le och skratta är The Big bang theory. Kan nöta avsnitt efter avsnitt :D

  Förlåt för sent svar, har varit hos mamma i 8 dagar och hon har inte internet/dator :) Jo tack, sjukhusbesöket gick bra den 20:e och imorgon är det dags igen. Ingen julledighet därifrån, haha ;P Hoppas ni har haft en bra julhelg! :)

 3. My 2016-12-28 on 22:20 Svara

  Mina favoriter måste vara supergirl och så Lucifer. Har även sett Timeless och vill gärna veta vad som har hänt.

 4. sara 2016-12-29 on 17:19 Svara

  Måste tipsa om norska serien skam, förstod inte allas hysteri runt den. Men nu när jag plöjt bägge säsongerna på 3 dagar så förstår jag, jag är fast!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!