VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

God jul till er alla!

Så var dagen äntligen här – julafton! Detta är min favoritdag på året och jag hoppas att jag ska kunna smitta av det på mina barn så småningom. Hur mår ni förresten och vad gör ni såhär på julaftons morgon? Vi plockar med det sista innan vi ska iväg till Kristoffers föräldrar där vi ska fira idag.

Vi vet inte riktigt när vi kommer hem men jag hoppas kunna bjuda på lite bilder då!

Ha nu en mysig julafton allesammans!

20161224_091022


Annons

Kommentarer


  1. sara 2016-12-24 on 12:29 Svara

    God jul önskar jag er! Just nu sitter jag faktiskt på jobbet och har någon timma kvar här, men sen ska jag hem och fira med familjen!

    Hoppas ni får en underbar dag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!