VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dan före dopparedan

God morgon! Idag är det fredag och endast en dag kvar till julafton. Jag har lite svårt att ta in detta men så är det. Eftersom vi ska fira hos våra familjer behöver vi inte göra något hemma mer än att packa ner julklapparna och ta med oss lite grejer som vi har köpt till julbordet.

Idag ska vi inte göra något särskilt. Mannen jobbar några timmar till och ikväll blir det den traditionsenliga uppesittarkvällen med Bingolotto. Det blir väl julbad för kidsen också plus att vi ska hänga fram finkläderna så det är gjort.

Vad har ni för planer denna fredag? Stressar ni eller tar ni det lugnt?

En glad Charlie från förra veckan
Tröja Mini Rodini | Jeans KappAhl

charlie161218


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!