VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fjärde advent

God morgon fjärde advent! Här har vi hunnit äta frukost och tända det fjärde och sista ljuset i adventsljusstaken. Nu är det bara sex dagar kvar till julafton och det är lite overkligt! Jag hörde igår att det skulle vara plusgrader fram till nyår ungefär och det är så trist. Man har ju fått vänja sig vid att inte ha snö på julafton (även om det händer ibland och jag då jublar högt!) men det kan åtminstone vara minusgrader. Plusgrader, gråa dagar och gröna gräsmattor känns bara fel.

Hur som helst, idag har vi inte mycket planer. Som vanligt skulle det behöva städas så vi kanske tar ett sista ryck innan julen men sen måste vi åka till Knalleland en sväng. Jag vill egentligen inte alls eftersom det lär vara galet med folk där nu sista helgen innan jul, men jag har absolut ingenting att ha på mig till jul och jag har dragit ut på det alldeles för länge. Nu får jag i stället bita i det sura äpplet.

Hoppas ni får en härlig söndag!

Gårdagens Moa
Body Mini Rodini | Leggings Newbie | Hårband Reve d’Alina

IMG_20161217_160549


Annons

Kommentarer


  1. sara 2016-12-18 on 15:47 Svara

    det sjukt vad fort tiden går, tänk om en vecka är redan julafton över..

  2. Mirre 2016-12-18 on 21:25 Svara

    Jag måste också ta tag i städningen, och börja förbereda för julen, men jag har faktiskt inte hunnit.

    Samt så söt hon är

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!