VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

När tvååringen låste ute mamman

God morgon! Jisses, vilken galen eftermiddag det blev igår. Jag gick som vanligt och hämtade Charlie på förskolan, vi gick hem och precis som alltid hjälpte jag honom upp först, sa att jag skulle hämta Moa och stängde dörren. När jag kommer upp igen (vi snackar sekunder alltså!) har ungen låst dörren. Självklart hade jag redan hängt av mig för att jag var varm och därmed hade jag varken nycklar eller mobil. Panik! Jag försökte prata med honom genom brevinkastet men det gick inte alls så jag sprang ner till grannen, bad att få låna hennes telefon och ringde Kristoffer. Han fick köra från jobbet och de minuterna innan han var hemma var riktigt långa. Det var illa nog att Charlie var ensam och grät på insidan men att inte veta vad han gjorde, t.ex fått tag i olämpliga saker – ja, det var inte alls roligt. När Kristoffer öppnade dörren satt han dock i soffan och hade hämtat sina två gosehundar. Mammas lilla hjärta!

Han var som vanligt under eftermiddagen och kvällen sen i alla fall men jag passade på att mysa lite extra med honom. I fortsättningen ska jag ha nyckelknippan fastklistrad på kroppen, haha!

Så, vad gör ni idag? Jag har precis lämnat Charlie på förskolan och vet inte riktigt vad jag och Moa ska hitta på. Jag har lite tvätt att komma ikapp med men sen kanske jag fortsätter mitt film- och serietittande. Vi får se!

20161208_140604


Annons

Kommentarer


 1. Mia 2016-12-14 on 12:46 Svara

  Nä men oj! Förstår din panik och oro, och att han också var ledsen :/ Tur att det gick bra!

  Ja fy, jag har misstänkt att jag har nån sjuka i kroppen på g eftersom jag mått konstigt senaste dagarna.. Idag är det inte lika hög feber så jag hoppas den försvinner under dagen. Är en lugn dag med soffläge hela dan för att vila, är väldigt mosig :/

  Ah okej då förstår jag. Nej precis inte så kul kanske att se luciatågen när ens eget barn inte är med. :)

 2. emelie 2016-12-14 on 19:09 Svara

  det är ju helt galet vad snabba de där små liven kan vara!!

 3. Mirre 2016-12-14 on 22:40 Svara

  Oh förstår paniken, Isabelle har låst ut oss på balkongen vid ett tilfälle och vi hade inga mobiler på oss heller då, så vi fick banka i balkongräcket tills någon granne kom ut på sin balkong och fick komma intill oss och öppna. Men det gick bra då med, tösen hann ej få panik eller börja gråta.

  men man hinner ju tänka på allt möjligt

 4. Jennifer 2016-12-15 on 03:37 Svara

  Men fy vad läskigt! Tur att det löste sig och att det inte hände något värre, men förstår din panik :/.

  Svar: ja luciatåget blev omtyckt och Theo ville överraska pappa igår också men sen orkade han inte när pappa väl kom hem :).

 5. moa 2016-12-15 on 10:48 Svara

  meeen guuud, mammahjärtat gör lite ont. vilken tur att ni var så snabba på att komma in <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!