VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Smakbox ”God helg”

I fredags hämtade vi ut den nya smakboxen som fått temat ”God helg”! Jag velade lite kring om det skulle bli en unboxingvideo eller ett vanligt inlägg men det fick bli ett vanligt inlägg denna gången.

Hur som, innehållet var riktigt spännande. Charlie provade barngodiset redan när boxen kom och vi festade på Kiviks rosé (äppelcider med smak av hallon & fläder) igår till pepparbiffen. I övrigt är jag mest nyfiken på lakritsen och skumtopparna. Lite recensioner, tips och recept kommer under den närmsta månaden så håll utkik!

Och hör ni, kika in imorgon om ni vill vara med och tävla om en egen smakbox!

20161203_134347 - kopia

Om ni är sugna på att testa Smakboxen kan ni få 15% rabatt på er första box (gäller även om ni vill köpa en som julklapp) om ni anger koden ”MALIN”. Ordinarie pris är 199:-/boxen men värdet i denna box är 402:-.


Annons

Kommentarer


  1. Åh vilken rolig box :D

  2. Åh så gott det låter :D. Roligt med såna där boxar :)

  3. Mirre 2016-12-04 on 23:00 Svara

    OHH det lät spännande, får man nya idee´r

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!