VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Serietips: Notorious

ba7c9ed4ed377dd6_large

Jag tänkte att jag skulle tipsa er om en av hösten nya TV-serier som jag har börjat följa – Notorious. Den handlar om nyhetsproducenten Julia och advokaten Jake som har en minst sagt speciell relation – de hjälps åt att hitta de hetaste nyheterna, på gott och ont. De får handskas med mordfall, misstänkta gärningsmän och mycket annat på sin väg mot succé.

Nu när jag skrev vad den handlade om insåg jag att den kanske inte låter så spännande men jag tycker absolut att ni ska ge den ett försök. Det tionde avsnittet dyker snart upp så för den som har lite tid över under julledigheten passar det ju perfekt.


Annons

Kommentarer


 1. N 2016-11-29 on 16:39 Svara

  Bra tips! Behöver ny serie :D

 2. Mia 2016-11-29 on 18:14 Svara

  Den där serien har jag aldrig hört talas om :) Jag själv är ett stort fan av The big bang theory och kan se avsnitten om och om igen, haha! Sen gillar jag Person of Interest, CSI, Criminal minds och andra kriminalserier :)

  Haha jag själv fastnade direkt för den rosa färgen, älskar ju rosa, hihi :D Har nu också ett par rosa gymskor, dock inte märket gorilla wear.

  Åh vad tråkigt att du inte har julkänslor, vi får hoppas att det kommer! :) Själv har jag riktig julfeeling, fast idag har det varit sämre av den varan då det regnat.. ;p

 3. Spännande den har jag missat får kolla upp denna :D

 4. Tilda Barkselius 2016-11-30 on 18:34 Svara

  Den lät himla intressant, tack för tipset!

 5. Yohanna af Skovde 2016-11-30 on 20:05 Svara

  Det låter spännande! Är alltid på jakt efter nya serier :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!