VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Det årliga julbesöket på Liseberg

Morrn morrn! Har ni sovit gott? Det är lördag idag och det ska bakas lussekatter. Jag är faktiskt förvånansvärt sent ute med det i år men än är det inte advent. Innan dess blir det dock lite handling och playdate med Jovanna och Juni.

Igår var vi iväg på jul på Liseberg. Jag tror att jag har varit där varje år sedan det startade och det är ju bara så mysigt! Dessa små bodar, alla ljus, isbanan och tomtar här och var. Vi köpte lite smått och gott, spelade lite och åt middag på ett, för oss, nytt ställe som hette Café Taube.

Har ni hunnit med jul på Liseberg i år eller ska ni dit?

20161125_161011 20161125_163344 20161125_164025 20161125_170458


Annons

Kommentarer


  1. Mia 2016-11-27 on 07:27 Svara

    Åh vad mysigt med jul på Liseberg!! Vilka minnen jag får, var där förra året då jag bodde i Borås. Hade det som en ”att göra”-sak innan jag flyttade därifrån, så i december var jag och mamma dit. Hur mysigt som helst och verkligen superfint! Vann en 2 kg’s marabou då också, hihi. Mindre roligt var dock att vi blev matförgiftade den dagen från en restaurang i Nordstan så vi låg hela jul och nyår och kräktes och sprang på toa..

    Haha ja det var därför jag gjorde matlistan för jag älskar ju också mat ;) Så tycker absolut du sk göra den :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!