VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sista sprutan

Nu är det ÄNTLIGEN dags för sista sprutan! Eller ja, om några timmar eftersom jag tar dem innan jag går och lägger mig. Om det är någon som undrar så är Fragmin förebyggande för blodproppar och det är sprutor jag har tagit sedan förlossningen. I sex veckor alltså! Jag är inte på något vis nålrädd eller så men det ska bannemej bli skönt att bli av med dessa nu.

Förhoppningsvis är det också sista gången jag tar dessa på mycket, mycket länge!

20161115_223209


Annons

Kommentarer


  1. Så skönt att det är sista sprutan! :)

  2. Tog också dem, från v15 och till 8 veckor efter förlossningen. Hade blodpropp när jag var nitton år så tog i förebyggande syfte :). Tog du hela graviditeten?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!