VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Julmarknad på Tjolöholms Slott

Morrn morrn! Som jag skrev igår var vi ju iväg på julmarknad på Tjolöholms Slott igår. Vi kom dit vid 14-tiden, kikade runt lite och fikade. Vädret var mer eller mindre på topp (minusgrader men strålande sol) fast jag saknade ju snön. Vi lämnade den hemma i Borås tydligen!

Hur som helst så köpte vi med oss en fars dag-present till svärfar, lite tunnbröd, en krans att hänga på dörren och julkort. Lite smått och gott alltså! På hemvägen tog vi också vägen förbi IKEA så det blev en härlig heldag.

Idag har vi inga större planer och det är rätt skönt. Det får bli vad det blir helt enkelt!

Vad ska ni göra idag? Har ni något planerat?

20161111_144947


Annons

Kommentarer


 1. Lisa 2016-11-12 on 11:09 Svara

  Åh julmarknad! Det måste jag också snoka upp i vinter. Det är så stämningsfullt!!

 2. Men åh så mysigt!

 3. sara 2016-11-12 on 15:57 Svara

  Mysigt med julmarknad! :) nu ikväll ska Tuva sova hos sin mormor så jag och sambon ska passa på att gå ut och äta på restaurang ikväll, vilket ska bli himla gott och mysigt! :)

 4. Mia 2016-11-12 on 17:50 Svara

  Åh så mysigt med julmarknad!! :) Älskar att strosa runt på marknader. Var ett år på Huseby julmarknad i småland och det var hur stort som helst och ALLT fanns verkligen där, så bra och fin marknad. Vet dock inte var Tjolöholm ligger, har aldrig hört talas om det :)

  Ja precis, det kan ju vara kul att variera proteinkällan ibland i maträtter. Man kan säkert ha kött också istället för kyckling eller torsk/lax i flygande jakob, dock har jag inte provat det :) Kyckling är godast i tycker jag.

 5. Marie 2016-11-12 on 17:53 Svara

  Men oh vilken härlig utflykt trots avsaknad av snö, men det ger ju julstämning ändå sådant där

 6. Yohanna af Skovde 2016-11-12 on 19:59 Svara

  MEN vad mysigt! Vi måste planera in några julmarkanader! Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt och inget annat :)

 7. Åh ser hur helt galet mysigt ut :D. Borås besökte vi 2008 tror jag det var? På sommaren, verkligen fin stad. Roligt med mycket outlets ;). Vi var på djurparken och sov på ett scandic hotell mitt i stan. Dagen efter åkte vi mot Göteborg och gick på Liseberg och åkte hem mot kvällen :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!