VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första tankarna om Maxi-Cosi Cabriofix

Nu har vi ju använt babyskyddet från Maxi-Cosi i drygt en månad och jag tänkte skriva lite om vad vi tycker såhär långt. På bilderna har jag ett babywrap i babyskyddet som jag har sytt själv ifall någon undrar.

Till att börja med tycker vi att det är ett snyggt och stilrent babyskydd. Designen är självklart inte det viktigaste när det kommer till bilsäkerhet men det är ett plus. Vi har ju även jämfört det med vårt gamla babyskydd, Akta Graco Trilogic, och konstaterat att detta är både lättare och smidigare. Det känns också som att barnet sitter betydligt bättre i detta än i Trilogic.

Att montera babyskyddet i bilen var inga problem och i nuläget har vi det i mitten bak bredvid Charlies bilbarnstol Axkid Minikid. Det är lite trångt på andra sidan men inte mer än att jag får plats. Det går ju att montera babyskyddet på flera olika sätt men vi har bältat basen och klickar enkelt i och ur den.

Just nu är vi alltså väldigt nöjda med Maxi-Cosi Cabriofix och tror att Moa kommer att sitta bra i det framöver. En full recension kommer och vill ni veta något mer om babyskyddet är det bara att fråga. Inga frågor är dumma!

maxicosicabriofix

I samarbete med Maxi-Cosi via Babyland.se


Annons

Kommentarer


  1. Så söta bilder :). Sen roligt också att ni är nöjda :)

  2. Days by Johanna 2016-11-10 on 20:34 Svara

    Härligt ni är nöjda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!