VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Moa 1 månad

Idag är det den 9 november, vilket betyder att Moa blir hela 1 månad gammal. Vi ska inte till BVC förrän imorgon så tyvärr vet jag inte aktuell vikt och längd men för en dryg vecka sedan vägde hon exakt 4000 gram och var 54,4 cm lång. Jag får uppdatera er i morgon igen!

Vi har använt Libero Touch storlek 1 sedan födseln men har nu gått över till storlek 2. I söndags, då hon blev 4 veckor, premiärade hon också i storlek 56 i kläder. 50 sitter fortfarande bra men 56-lådan är bra mycket roligare.

Hon vaknar oftast en gång på natten, vid ca 2-3, och vill då ha mat och en ren blöja. Därefter fortsätter hon att sova till 6-7 då storebror vaknar och hon återigen är hungrig. Vi har alltså ganska sköna nätter nu men det kan ändras snabbt.

Moa följer bra med blicken. Hon är vaken längre stunder men sover ändå mycket under dygnet. Vi har varit lite dåliga på att träna nacken på golvet men det blir desto mer i famnen.

Dagens Moa
Body Polarn O. Pyret | Byxa Polarn O. Pyret

20161107_155414


Annons

Kommentarer


  1. Grattis på 1-månadsdagen :)

    Svar; ja fy så hemskt när de små har hosta! Inatt var jag glad att hon sov i min säng 😬

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte det senaste från mig!